"Ik verhuis omdat ik verliefd ben op mijn buurman"

09/02/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 11:32

"Ge zijt van Kuurne oje... uw appartement verkoopt omdat ge verliefd zijt op de buurman en bij hem gaat wonen." Dat berichtje plaatste Liesbeth Gevaert onlangs op Facebook. "Ik had altijd gedacht dat ik mijn man aan de andere kant van de wereld zou vinden. Niet dus", lacht Liesbeth, die volgende week haar eerste Valentijn viert met haar toekomstige.

Liesbeth Gevaert (29) kocht in december 2016 een appartement in de Hulstsestraat in Kuurne. Niets bijzonders? Toch wel. Na enkele maanden vond de Kuurnse namelijk de liefde bij haar buurman Christophe Tyberghien (36). De twee leerden elkaar kennen toen Liesbeth nog maar pas in haar appartement was ingetrokken. "Na een instuif met mijn vriendinnen had ik nog een halve fles cava over", vertelt Liesbeth. "Als geste omdat ik nieuw was, stelde ik Christophe voor om hem te trakteren met een glas cava. Hij ging erop in en meteen was er een vriendschappelijke klik."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!