"Ik ga nooit recht naar huis, het leven is een avontuur"

22/06/18 om 10:00 - Bijgewerkt op 21/06/18 om 09:42

Germana Tack woont en werkt in de Overleiestraat. De bed and breakfast op nummer 14 draagt simpelweg haar naam. Regelmatig krijgt ze er artiesten en kunstenaars over de vloer bij wie ze zich in haar element voelt. Al een leven lang ontwerpt ze stoffen, tapijten en kostuums, denkt ze na over decoratie en styling of creëert ze eigen werk. "Het heeft altijd met vormgeving, kleur en volume te maken", vertelt Germana.

"Geef mij maar het volledige kunstenpakket", zegt Germana Tack. "Theater, film, tentoonstellingen, alles. Als vrije tijd of voor het werk, dat loopt voor mij door elkaar en het is mijn manier van leven en denken." Expo's met eigen werk staan nu even on hold, wat niet wil zeggen dat Germana er niet mee bezig is. "Op dit moment ben ik erg geboeid door dessins en texturen. Die zou ik graag op een andere manier dan ik gewoon ben uitwerken." Wordt dus vervolgd.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!