Ieperse technische dienst klaar voor Kattenstoet

07/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 03/05/18 om 11:56

De voorbereidingen voor de 45ste Kattenstoet zitten op kruissnelheid. Hoe staat de technische dienst van de stad ervoor? Het dansfeest en de zwangerschap van Minneke Poes zorgen voor dé uitdaging.

Diensthoofd Stijn Fertin is vol lof over zijn team. "Met het volste vertrouwen kan ik een taak toevertrouwen aan hen. We hebben zelfs in Antwerpen mogen gaan uitleggen hoe wij de passage van de Tour de France hebben aangepakt. Dan wordt nog eens onderstreept dat je een goed team hebt. Ook voor nieuwe Kattenstoet-uitbeeldingen denken ze creatief mee. Samen met regisseur Bart Cafmeyer en productie-assistente Michelle Martens zette ik de eerste ruwe ideetjes op papier en mijn mensen zorgen dan voor de concrete uitvoering. Gelukkig kunnen we hier allemaal out-of-the-box denken en dat maakt het net leuk. Mijn twee timmermannen heten allebei Declercq en bij de nieuwe rijdende piano's hebben ze daar een leuke allusie op gemaakt. Het publiek zal het wel zien. Of wat dach...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!