Ieperse Frietrock plaatst WK-scherm op Grote Markt

26/05/18 om 09:00 - Bijgewerkt op 24/05/18 om 11:45

Nog een goeie drie weken en de Rode Duivels mogen proberen om wereldkampioen te worden. Supporters kunnen alvast hun schmink, Fellainipruiken en opblaasbare drietanden van onder het stof halen, want op tal van plaatsen in de Westhoek kunnen ze terecht om Kompany en co aan het werk te zien.

Tijdens het WK in Brazilië in 2014 en het EK in Frankrijk twee jaar geleden sloegen Lander Bal van 't Klein Stadhuis, Rudi Declercq van Den Anker en Wouter Polfliet van toen De Trompet, nu St-Christophe de handen in elkaar om de wedstrijden van de Rode Duivels te vertonen op een groot scherm op de Ieperse Grote Markt. Dit keer laten ze echter de organisatie over aan Patrick Thijs en zijn team van vzw Frietrock. "Bij ons was er weinig animo om dit weer volledig zelf uit de grond te stampen", zegt Rudi Declercq. "Door de onder meer de rally zitten we in juni met een heel drukke periode. Vandaar dat we Patrick Thijs van frituur De Leet aangesproken hebben. Hij heeft met zijn team van vzw Frietrock ondertussen heel wat ervaring met het organiseren van grote evenementen. Met de horecazaken op de Grot...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!