Ichtegem opgeschrikt door twee pogingen tot ontvoering in amper 24 uur

18/05/18 om 06:30 - Bijgewerkt op 17/05/18 om 11:25

Ichtegem werd deze week opgeschrikt door een mogelijke ontvoerder. Zowel zondag als maandag werd een tiener van de fiets geduwd langs een kleine wegel, maar zij konden telkens ontkomen. Beide incidenten vonden plaats in Ichtegem, op amper een tweetal kilometer van elkaar verwijderd. De politie is een onderzoek gestart en enkele buurtbewoners stichtten zelfs een burgerwacht.

Zondagavond omstreeks 19 uur kreeg politiezone Kouter een eerste melding binnen. Een 16-jarig meisje uit de Sint-Bertinuslaan in Ichtegem werd hardhandig van haar fiets geduwd en de dader probeerde tevergeefs haar gsm en sleutels af te nemen. Het meisje had verwondingen aan haar hoofd en knie en kon zich door de klap weinig herinneren van het voorval. De feiten vonden plaats in de Melkerijstraat, in de doorsteek naar de Vossebeekstraat, vlakbij het industrieterrein. Het meisje en haar ouders willen "in het belang van het onderzoek" niet reageren op de gebeurtenissen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!