Hooglede: "Mijn agenda wordt erg goed gebruikt"

26/01/18 om 03:36 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 10:57

Eddy Baert werd verkozen tot de Krak van de gemeente Hooglede. Het is een mooie erkenning voor zijn vele vrijwilligerswerk als chauffeur voor De Waaiberg en de Mindermobielencentrale. Daarnaast is hij, samen met echtgenote Lutje, ook in de Vrije Basisschool een graaggeziene helpende hand.

Van Zwevezele via Lichtervelde kwam Eddy door zijn huwelijk met Lutje in Gits terecht. Lutje zelf had wat minder afstand af te leggen: haar ouderlijk huis in de Torhoutstraat ligt op een steenworp van hun huidige woning in de Theresia Vancanneytstraat. Het is echter geen sinecure om Eddy daar te vinden, want door zijn vrijwilligerswerk is hij vaak onderweg. Om hem het goede nieuws te vertellen, zoeken we hem letterlijk 'tussen de soep en de patatten' op. "Heb ik gewonnen? Amai, wie had dat nu durven denken?", hij krijgt er zowaar een kleur van. "De andere kandidaten vond ik nochtans ook echte kraks. Het is natuurlijk wel een mooie erkenning."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!