"Heule moet Warmste Dorp van Vlaanderen worden"

26/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 24/11/17 om 15:47

Van muziekoptredens in een hoeve en een kunstveiling in een kerk tot binnengluren in een voormalig slotklooster. Tijdens Het Warmste Weekend in Heule kan het allemaal. "We hopen 5.000 euro te kunnen inzamelen voor vzw 't Oranjehuis", klinkt het bij de organisatoren.

Onder het motto 'we doen eens zot', rees bij De Seuns het idee om een evenement te organiseren in het kader van De Warmste Week van radiozender Studio Brussel. De Seuns is een groep van dertig vrienden en vriendinnen die elkaar vijftien jaar geleden leerden kennen in de ouderraad van Spes Nostra. De kinderen zijn de lagere school intussen ontgroeid, maar de vriendschap is gebleven. Net als het engagement. "Toen we afgelopen zomer samen op weekend waren, is het idee voor Het Warmste Weekend ontstaan", zegt Nancy Geeroms van De Seuns. "We kozen er bewust voor om een Heuls goed doel te steunen: vzw 't Oranjehuis en zijn afdeling Hoeve De Heerlijkheid. 't Oranjehuis is een centrum ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!