Henk en Nathalie vieren huwelijksverjaardag met De Warmste (K)week

19/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 17/11/17 om 14:53

De familie Vandeginste organiseert op zaterdag 18 november De Warmste (K)week, een evenement ten voordele van Pleegzorg West-Vlaanderen. Henk Vandeginste en Nathalie Pinoy vingen de voorbije twintig jaar al heel wat pleegkinderen op. "Met de opbrengst willen we mooie dingen verwezenlijken", zeggen ze.

Geen groot feest met dure cadeaus, wel een benefiet voor het goede doel. Zo vieren Henk Vandeginste en Nathalie Pinoy hun 25ste huwelijksverjaardag. Dat typeert het Heulse koppel, dat al meer dan twintig jaar fungeert als pleeggezin. Henkie en Tallie, zoals ze door hun kinderen en pleegkinderen genoemd worden, zijn bovendien erg geëngageerd. Samen zijn ze de trekkers van het Pleegzorgcafé Kortrijk en Nathalie is ook actief in de participatieraad van Pleegzorg Vlaanderen. Met de Warmste (K)week een kampvuurevenement met hapjes, drankjes en muziek willen ze iets doen voor Pleegzorg West-Vlaande...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!