Hemelvaart-directrice Elly De Vuyst met pensioen

22/06/18 om 12:03 - Bijgewerkt op 21/06/18 om 12:07

Elly De Vuyst heeft iets met cijfers, meer specifiek het nummer 58: ze werd in 1958 geboren en heeft het als huisnummer. Ze heeft ook een speciale band met Hemelvaart: ze zat er in het kleuter, het lager en het middelbaar. In 2001 kwam ze terug om haar twee voorliefdes te combineren in een job als administratief en financieel directeur. Na bijna 18 jaar heeft ze besloten dat dit schooljaar haar laatste wordt.

Als oud-leerling is het altijd fijn om terug te keren naar Hemelvaart. Op een zonnige woensdagnamiddag - want, ja, Elly werkt ook op woensdagnamiddag en quasi de hele zomer - mag ik op gesprek bij mevrouw De Vuyst. In mijn tijd als leerling, mocht ik ook al eens op bezoek gaan, om plannen van de leerlingenraad te gaan bepleiten. Deze werden altijd heel kritisch bekeken en je moest al een sterke zaak hebben om goedkeuring te krijgen. Ondertussen is duidelijk dat Elly een strenge en precieze directeur is, maar ook heel hartelijk en altijd in voor een grapje.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!