Heerlijk feestweekend bij rusthuis Rozenberg in Oostrozebeke

De jaarlijkse feesten van het woonzorgcentrum Rozenberg zijn het werk van een groep toegewijde vrijwilligers. © CLY
Redactie KW

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli is er opnieuw een feestweekend in het rust- en verzorgingscentrum Rozenberg. Op zaterdag is er een wandeltocht, zondag is voorbehouden voor een barbecue en sneukelfietsroute.

Het rust- en verzorgingscentrum Rozenberg doet er alles aan om van het rusthuis een open huis te maken. In het cafetaria van het rusthuis bruist het geregeld van de activiteiten, waar ook de bewoners bij betrokken worden. Ook Okra, Ziekenzorg en andere verenigingen organiseren er geregeld een activiteit. De uitgebreide ploeg vrijwilligers zetten geregeld een activiteit op de agenda om wat geld in het laatje te brengen. Geld dat helemaal terugvloeit naar de rusthuisbewoners onder de vorm van ontspanningsactiviteiten.

Karaokenamiddag

Zo is het zomers feestweekend op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli een jaarlijks terugkerende activiteit. Het kloppend hart van de rusthuisfeesten wordt de feesttent, die op de binnenkoer van Rozenberg wordt neergeprikt. Om 15 uur kan men er terecht om zich te melden voor een wandeltocht van 4 km. Na een uurtje is iedereen terug in de feesttent, waar vanaf 15.30 uur een karaokenamiddag start met heel veel muzikale ambiance.

Zondag 1 juli is voorbehouden voor een barbecue en een sneukelroute. Wie wenst deel te nemen aan de feestelijke barbecue vanaf 11.30 uur kan kaarten in voorverkoop kopen in het rusthuis zelf en bij de medewerkers.

Na de smulpartij is er een sneukelfietsroute over 20 km. Er kan daarvoor vrij gestart worden tussen 14 en 14.30 uur. Onderweg zijn er enkele heerlijk verfrissende stops. (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier