Heeft Brugse die aan zeldzame aandoening lijdt straks geen dak meer boven het hoofd?

22/06/18 om 06:15 - Bijgewerkt op 21/06/18 om 16:38

Het levenspad van de 68-jarige Annemie Julien ging nog niet bepaald over rozen. De voormalige reisleidster zag zich genoodzaakt om reeds op jonge leeftijd voor haar zwaar zieke ouders te zorgen en liep in 2010 een chloorvergiftiging op in haar woning waardoor ze nu al jaren MCS-patiënt is en dus geen chemische stoffen, zoals wasproducten, kan verdragen. Tot overmaat van ramp moet ze eind deze maand haar huis verlaten en heeft ze geen geschikte woning in het vooruitzicht.

Het zag er voor de Brugse Annemie Julien lange tijd naar uit dat ze een mooie en lange loopbaan in de reissector zou gaan uitbouwen. Annemie was ook effectief negen jaar actief in de toeristische sector. "In die tijd moesten wij als reisleidster of hostes nog heel veel zelf regelen, zoals contracten afsluiten met de hotels en mensen wegwijs maken. Dat was een heel mooie tijd en ik was vooral in Griekenland actief: Athene, Kreta, Korfoe, Rhodos,... ik heb het allemaal gezien. Ik werkte ook nog in Spanje en in Oostenrijk."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!