Haven Oostende stelt haar raad van bestuur voor

13/02/19 om 09:21 - Bijgewerkt om 09:19

De voorstelling vond dinsdagavond plaats.

Haven Oostende stelt haar raad van bestuur voor

Op de foto zien we van links naar rechts: hoofdcommissaris directeur operaties Politiezone Oostende Hannelore Hochepied, operationeel manager bij het Vlaams energiebedrijf Kathy Van Damme, ex-topman van Jetair en de West-Europese afdeling van de TUI-groep Bart Brackx, burgemeester Bart Tommelein (Open VLD), parlementslid en gemeenteraadslid Wouter De Vriendt (Groen), gedelegeerd bestuurder Dirk Declerck, gemeenteraadslid Alan Van Laer (Open VLD), havenschepen Charlotte Verkeyn (N-VA), senoir wetenschappelijk medewerker beleidsinformatie bij het Vlaams Instituut voor de Zee Lisa Devriese, professor en docent haven- en maritiem recht Eric Van Hooydonck, professor en vertegenwoordiger van UGent in West-Vlaanderen Carl Devos en gemeenteraadslid Steven Nagels (N-VA). Gemeenteraadslid Krista Claeys (CD&V) ontbreekt op de foto. © ML

Na de omvorming van Autonoom Gemeentebedrijf naar een N.V. van publiek recht bestaat de nieuwe, afgeslankte raad van bestuur van de haven van Oostende uit dertien bestuurders: zes gemeenteraadsleden en zes onafhankelijken en de gedelegeerd bestuurder Dirk Declerck.

(ML)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!