Gudrun Tahon uit Eggewaartskapelle brengt haar eerste kinderboek uit

21/12/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 20/12/18 om 15:57

Vlak naast de kerk van het kleine, landelijke dorpje Eggewaartskapelle woont Gudrun Tahon. Voor deze voltijds werkende logopediste bij De Strandloper in Oostduinkerke haar rustige thuishaven, maar tegelijk de geboorteplek van haar eerste kinderboekje Ik ben ik. Ze mag er trots op zijn en dat is ze ook, wanneer je haar honderduit over haar creatieve eersteling hoort praten.

"Ik loop al heel lang rond met het idee om een verhaal voor kinderen te maken", bekent Gudrun (55). "Maar als alleenstaande was ik verantwoordelijk voor de opvoeding van mijn dochters Freya en Margot. De meisjes woonden thuis, hebben gestudeerd, dat kost allemaal geld. Intussen hebben ze beiden een vaste job, een partner en zijn ze het huis uit. Toen dacht ik bij mezelf: 'Nu moet ik het doen!'. Eigenlijk is het boekje Ik ben ik toch al zes, zeven jaar klaar. Maar aangezien ik het in eigen beheer uitgegeven heb, moest ik daarvoor ook een budget hebben."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!