Gsm-actie 't Hoeveke in Westende doet 80 procent hun smartphone afstaan

04/12/18 om 20:46 - Bijgewerkt op 05/12/18 om 11:19

Vorige week was er heel wat te doen rond Restaurant 't Hoeveke in Westende. Alle mogelijke nieuwskanalen brachten verslag uit van Mike Willems, de man die zijn klanten opnieuw leerde genieten van hun restaurantbezoek.

Gsm-actie 't Hoeveke in Westende doet 80 procent hun smartphone afstaan

© JR

Tijdens het eerste weekend van de actie maakte maar liefst 80 procent van de bezoekers gebruik van de lockers, waar ze hun gsm in konden bergen tijdens het etentje. De klanten mochten zelf de sleutel van de locker in hun bezit houden. Na afloop van het restaurantbezoek mochten ze gewoon hun gsm uit de locker halen. "Ik ben blij dat de actie een groot succes was", klinkt het bij Mike Willems.

"Weet je, ik doe dit helemaal niet om extra klanten te lokken, maar ik doe het vooral om mensen opnieuw te laten genieten. Ik zag maar al te vaak dat mensen meer met hun smartphone bezig waren dan met het eten dat ze voorgeschoteld kregen. Mensen moeten meer van het culinaire kunnen genieten. Het staat mijn klanten echter wel vrij om al dan niet van de optie gebruik te maken. Bij de 80 procent was er geen enkele persoon bij die zijn gsm eventjes gemist heeft. Zo zie je maar dat een restaurantbezoek ook zonder die technische snufjes kan."

(JR)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!