Glow Trail Kortrijk opnieuw schot in de roos

17/12/17 om 14:13 - Bijgewerkt om 14:12

Meer dan 2.200 sportievelingen namen zaterdag deel aan Glow Trail, een loopevenement doorheen het stadscentrum, met start en muzikale animatie in het Begijnhofpark. Een organisatie van AV Consulting.

Glow Trail Kortrijk opnieuw schot in de roos

Vanaf 18 uur was het al drummen om in en aan het Begijnhofpark te geraken. Amélie en Aukje (en hun papa's) vonden het best leuk en hadden een leuke plaats gevonden aan de start. De Glow Trail volgde een verrassend traject doorheen de stad waar duisternis en licht met elkaar in interactie gingen op onverwachte wijze. Ook de lopers worden voorzien van de nodige attributen om te gaan schitteren in de nacht. Deelnemen was de boodschap, zowel in familie als onder sportieve en minder sportieve vrienden. "Fluo-kledij maakt het effect nog sterker, dus laat jullie creativiteit de vrije loop voor jullie stijl", stond te lezen op de website.

Glow Trail Kortrijk opnieuw schot in de roos

Een uurtje vooraf konden de deelnemers zich stevig opwarmen met de show van dj Joeri. De lopers konden kiezen tussen een parcours van 5 of 10 kilometer. Onderweg konden selfies gemaakt worden die gepost mochten worden. De gekste kregen een extra geschenkje.Fanny, Hanne, Hanne D, Jasmijn, Katrien en Marjolein van Joggingclub Gullegem warmden zich stevig op want ze wilden er een lap op geven. "We hopen de 10 kilometer te lopen in 54 minuten", zeggen de dames. "Laat het ons voorlopig maar op een klein uurtje houden", pikte Jasmijn in.

Glow Trail Kortrijk opnieuw schot in de roos

Ook de vrienden Damaris, Emma, Louise, Nele, Jonathan, Merijn en Olivier tekenden present. "We lopen voor Delaware Consulting. Het is eens iets anders dan achter je desk zitten", verklappen de collega's.

Glow Trail Kortrijk opnieuw schot in de roos

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!