Gistel: "Inzet voor betere wereld kan ook in je buurt"

26/01/18 om 03:30 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 11:14

Martine werd door de lezers van De Zeewacht verkozen tot Krak van Gistel. Martine is een rasechte filantrope, die houdt van mensen maar toch wel met een extra boontje voor de meest kwetsbaarste mens. Haar liefde voor de medemens vertaalt zich dan ook in een zeer breed engagement. Beroepshalve werkt Martine als verantwoordelijke voor het paramedische team in het WZC Sint Monica in Oostende.

Martine Devisch weet sociale bewogenheid en zorgzame betrokkenheid op een stille doch doortastende manier vorm te geven. "Ik doe mijn job heel graag, ik zou echt niet weten welk werk ik anders zou willen doen", zegt ze. "Ik streef in mijn werk, samen met mijn team, naar een respectvolle en zinvolle dagbesteding voor de zorgbehoevende bejaarden van het centrum. Ik verzorg er eveneens het pastorale luik binnen het zorgcentrum. Beide functies schenken mij bijzonder veel voldoening"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!