Gezinsbond organiseert Tiegemse garageverkoop

Nancy Platteau en haar dochter Tatiana, staan tussen kleren, speelgoed en spullen die ze verkopen op de garageverkoop in Tiegem. © XC
Redactie KW

Leuke spulletjes, kledij, … je kon het allemaal kopen in de talrijke kraampjes, opgetrokken in garages van inwoners. De Gezinsbond van Tiegem en Waarmaarde organiseerde voor de derde keer een garageverkoop. Kooplustigen konden bij maar liefst 25 deelnemers terecht.

Een van de kraampjes was van Nancy Platteau (37), kinderverzorgster bij de Buitenschoolse Kinderopvang in Anzegem. Het is de eerste keer dat ze deelnam aan de garageverkoop. “Ik heb nu meer verkocht dan toen het nog in de zaal de Mensinde plaats vond, vooral aan mensen van buiten de gemeente. De meeste komen langs om oude munten, versleten gsm’s of antiek te kopen. Er was hier zelfs een man uit Ghana, die strijkijzers zocht. Hij had geluk, want ik heb net een nieuw gekocht”, vertelt Nancy.

Het is voor Nancy en veel mensen een leuke manier om spullen van zolder op te ruimen en er nog een centje aan te verdienen. Het geld gaat wel naar de spaarpot van de kinderen. Na zo’n zoektocht op zolder kom je natuurlijk vaak spullen tegen, waar herinneringen aan vast hangen. “Mijn dochter, Tatiana moest wel afscheid nemen van haar kinderfietsje”, geeft Nancy toe. De spullen die niet verkocht werden gaan terug de zolder op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier