Gezin uit Koksijde organiseert benefietconcert voor MUG-heli: "Onze tweelingdochters zijn twee handen op één buik"

15/03/19 om 07:15 - Bijgewerkt op 14/03/19 om 15:25

Gino en Heidi Carpentier en hun tweelingdochters Elise en Eline zijn fans van charmezanger Paul Bruna. Maar Elise spant de kroon en is een superfan. Op zaterdag 30 maart organiseert het gezin in de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk een concert van Paul Bruna. Hij staat vijftig jaar op de planken en dat wilde het gezin niet zomaar voorbij laten gaan. Maar er is meer. De opbrengst van dit concert gaat naar de mugheli. En daarvoor heeft het gezin Carpentier een goede reden...

7 oktober 2005. Eline en Elise Carpentier worden geboren als tweelingdochtertjes van Gino Carpentier en Heidi Deschrijver. Twee kleine meisjes, weliswaar een achttal weken te vroeg, maar alles zou goed komen. Tot dag vier, toen Elise een hersenbloeding kreeg. Het meisje werd met spoed geopereerd, want haar leven hing aan een zijden draadje. Ze redde het, maar algauw bleek dat er hersenbeschadiging was, waarvan ze zowel fysiek als mentaal de gevolgen zou dragen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!