Gezamenlijk afscheidsmoment van Frederic en Kevin, vrienden die in Kos verongelukten

10/08/18 om 19:59 - Bijgewerkt om 19:58

Er wordt op zaterdag 18 augustus 2018 om 11.30 uur afscheid genomen van de collega's en boezemvrienden.

Gezamenlijk afscheidsmoment van Frederic en Kevin, vrienden die in Kos verongelukten

Maandag 30 juli 2018 werd een dag met een gitzwarte rand voor de familie en vrienden van Kevin Vanterwyngen (29) uit Zwevegem en Frederic Boone (31) uit Harelbeke. Die dag hadden de boezemvrienden een quad gehuurd en reden rond in Psalidi, een populaire badplaats op het Griekse eiland Kos. Rond de middag sloeg het noodlot toe. De quad van de twee vrijgezellen week af van het rijvak en botste met een hoge snelheid met een bestelwagen. Beiden werden meters weggeslingerd. Ondanks het werk van de hulpdiensten overleden Frederic en Kevin.

De twee werkten allebei voor Zaniboo, het bedrijf van Danny Eggermont en die wilde er samen met de families van Frederic en Kevin voor zorgen dat ze een waardige begrafenis kregen. "We willen hen indien mogelijk samen begraven. Winky heeft behalve zus Delphine niemand meer en ik wil haar niet voor alles laten opdraaien. Samen met de familie van Boone willen we ervoor zorgen dat ze een waardige begrafenis krijgen", aldus Danny Eggermont.

Dat afscheidsmoment van Frederic en Kevin komt er nu. Het afscheid heeft plaats in het crematorium 'Uitzicht' in Kortrijk op zaterdag 18 augustus 2018 om 11.30 uur. Na de dienst is er gelegenheid om de familie te groeten.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!