Gentlemen’s Fair, een beurs in Waregem voor de moderne man

Mathieu Damiens en Aaike Dejonghe organiseren de derde Gentlemen's Fair. © GF
Redactie KW

Een beurs voor de hedendaagse man en waar vrouwen zeker welkom zijn: dat is de Gentleman’s Fair die van vrijdag 9 tot zondag 11 november zijn tenten opslaat in de expohal aan de Zuiderlaan. Ruim honderd exposanten zijn present om een ruim gamma interessante zaken aan te bieden, gaande van design over gastronomie tot kunst. Organisatoren van deze derde editie zijn Mathieu Damiens en Aaike Dejonghe.

“In België is deze beurs het eerste en ook enige event voor de moderne man”, aldus Mathieu. Daarover gaat het eigenlijk: eigentijds en stijlvol.” Wat mag de bezoeker allemaal verwachten in de expohal? “Heel veel en heel gevarieerd: reizen, design, auto’s, motoren, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horloges en alles wat je maar kan bedenken wat hoort bij de moderne man en waarvoor hij ook wil gaan. In totaal toch meer dan honderd standhouders, zowel met producten als services of diensten.”

Op deze beurs zijn ook de vrouwen meer dan welkom. Speciaal voor hen richt de organisatie een ladies’ corner in. “De dames kunnen onder andere een mooi eindejaarscadeautje voor hun man, vriend of vader op de kop tikken. Aanbod meer dan genoeg. En daarnaast maken wij het echt gezellig in de hal met de stijlvolle Gentleman’s Club, waar je kan genieten van een glaasje whisky bij het haardvuur of waar je met vrienden een spelletje biljart kan spelen. Wij hebben voor de sigarenliefhebbers ook een ‘cigar tasting bus’.” (DJW)

Openingsuren: vrijdag 9 november nocturne van 18 tot 22 uur, zaterdag 10 november van 11 tot 22 uur, zondag 11 november van 10 tot 19 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier