Genieten van bubbels in de Vismijn in Nieuwpoort

07/12/18 om 08:23 - Bijgewerkt om 08:22

Voor de vierde keer is Champagnefestival vzw als organisator te gast in Nieuwpoort. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december wordt de Vismijn in een unieke kerstsfeer ondergedompeld.

Genieten van bubbels in de Vismijn in Nieuwpoort

Levensgenieters reppen zich volgende week naar de Vismijn in Nieuwpoort. © MF

"Ons evenement als een boeiende attractieve bestemming in binnen- en buitenland profileren is niet zo simpel", zegt voorzitter Bernard Vandamme. "Wij doen dat door onze eigenheid te etaleren en wel op een doelgerichte manier. Onze evenementen maken een belangrijk deel uit van het toeristisch aanbod, dat merken we ook in Nieuwpoort. Verschillende champagneproducenten zullen voor de eindejaarsfeesten hun flessen afsluiten met pareltjes die in de collectie niet mogen ontbreken", aldus Bernard.

Er staat naast champagne nog heel wat op het programma volgende week. "Er is voor elk wat wils: muziek, kunst, champagne en het beste op culinair gebied. Tijdens deze driedaagse wordt een waaier aan lekkers aangeboden aan democratische prijzen. Een oester, een kreeftje, een bordje tapas, belegde broodjes... Opnieuw steunen we met dit initiatief het goede doel", klinkt het.

Ruilbeurs voor champagnecapsules

Op zaterdag is er van 10 tot 16 uur een ruilbeurs voor champagnecapsules. "Gezien de beperkte ruimte is vooraf reserveren de boodschap. Een tafel kost 5 euro. De exposanten kunnen al vanaf 9.30 uur in de zaal om hun tafel in te richten. Bekijk onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven."

(MF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!