Geen plaats voor McDonald's in nieuw winkelcentrum Sint-Kruis

28/07/18 om 14:49 - Bijgewerkt om 14:48

Langs de Maalse Steenweg in Sint-Kruis wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het nieuwe winkelcentrum in de schaduw van de watertoren. Op 24 augustus openen alle winkels de deuren. Over de toekomst van McDonald's, dat naast een pand greep, is ondertussen nog geen duidelijkheid. "We hebben alleszins de ambitie om in Brugge actief te blijven", klinkt het daar.

Begin vorig jaar startten de eerste sloopwerken op de site waar jarenlang de diensten van watermaatschappij TMVW in Brugge gevestigd waren. De watertoren was het enige dat overeind bleef. Daarmee verdween een vertrouwd zicht in de deelgemeente van Brugge, maar ondertussen is er een waar winkelcentrum verrezen. Enkele maanden geleden opende Delhaize er al de modernste vestiging van het land. Met een oppervlakte van 2.500 m² is het meteen ook één van de grootste. Eind augustus openen de vier andere winkels. Goed voor 4.000 m² e...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!