Galamatch bijgewoond door 600 supporters in Desselgem

© RSB
Redactie KW

De eerste editie van de All Star Game-galawedstrijd werd een succesvol evenement. Deze basketmatch werd georganiseerd door Project. Mensch en Belgian Cat Julie Vanloo, met medewerking van BBC Desselgem.

Zeshonderd personen vonden de weg naar de sporthal voor de wedstrijd met een aantal Belgische basketinternationals. Project. Mensch koppelde deze avond aan het goede doel. Ze kozen ervoor om een deel van de inkomsten te schenken aan MS-Liga Vlaanderen. Op vraag van Liesbeth Poorters (diensthoofd van MS-Liga Vlaanderen, red.) mocht MS-patiënte Valerie Vervaecke in naam van de MS-Liga een cheque ter waarde van 1.500 euro in ontvangst nemen uit handen van Julie Vanloo. Daarnaast werden ook de truitjes van de Belgian Cats geveild.

Een deel van de opbrengst, 500 euro, werd geschonken aan de wenskaartenactie die Valerie samen met haar ma, schoonzus en tante georganiseerd hebben. Het bedrag van deze actie ten voordele van MS-Liga Vlaanderen zal halfweg januari bekend gemaakt worden samen met de winnaar van de Lunch all-in, geschonken door restaurant Castor.

Op de foto de overhandiging van de cheque met v.l.n.r. Astrid Verhoeven (Project. Mensch), Valerie Vervaecke, Lara Moucheron (Project. Mensch) en Belgian Cat Julie Vanloo. (RSB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier