Foto van advocate uit Assebroek valt in de prijzen op fotowedstrijd

17/01/18 om 11:25 - Bijgewerkt om 11:23

Els Vermandere uit de Daverlostraat in Assebroek, beroepshalve advocate aan de Balie Brugge, heeft een fotowedstrijd gewonnen van het Nationaal MS Fonds in Nederland.

Foto van advocate uit Assebroek valt in de prijzen op fotowedstrijd

Schepen Martine Matthys en Lieve Dossche van de Stedelijke Raad voor personen met een beperking gingen haar woensdag feliciteren met een bloemenruiker. © SR

Els Vermandere is 48 jaar en leeft al 22 jaar met MS. Toch blijft ze dansen, een passie sinds haar zes jaar. Daarom pakt ze samen met het stadsbestuur uit met een dansavond voor mensen met en zonder beperking, op maandagavonden van 19 tot 21 uur in de Zonnetuin in Sint-Kruis.

Voor de wedstrijd was ze aanvankelijk nog wat terughoudend, maar uiteindelijk stuurde ze toch een foto van haar tijdens het dansen in. Het gaat om een foto gemaakt door Mathias Desmet, de fotograaf van stad Brugge. Mathias maakte de prachtige foto van Els tijdens het dansen in het zonlicht. De aanwezigheid, kracht en schoonheid van de zon door en onder haar rolstoel tonen aan hoe Els met die mobiliteit en een groot doorzettingsvermogen door het leven gaat.

(SR/foto SR)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!