Floralux Dadizele geeft dit weekend startschot voor de kerstperiode

Het decoratieteam van Floralux Dadizele is al helemaal in kerstmodus. © Floralux
Redactie KW

Het wordt vandaag warm voor de tijd van het jaar met maxima die kunnen oplopen tot 23 graden aan de kust en lokaal zelfs tot 28 graden. De ideale temperaturen dus om een kerstmuts op te zetten en de kerstboom te versieren!

Midden augustus staat met stip aangeduid in de agenda’s van de medewerkers van de decoratieafdeling van het tuincentrum Floralux in Dadizele. Naar jaarlijkse gewoonte starten ze dan met het uitstallen van de kerstdecoratie. Dit weekend al kan het grote publiek er het eerste kerstthema kunnen bewonderen. Elk weekend komt er een nieuw thema bij. Eind september zal het gehele kerstdorp dan compleet zijn.

“Als thema kozen we dit jaar voor een rondreis doorheen verschillende landen, elk met hun eigen stijl en kleurenpalet. De aankleding van de decors nemen we volledig zelf in handen, we mogen zoals steeds onze creativiteit de vrije loop laten”, aldus Valerie Watteyne, verantwoordelijke van de kerstafdeling in Dadizele. “Onze klanten verwachten elk jaar opnieuw veel van de kerstafdeling, we gaan dan ook voor topkwaliteit en nemen de nodige tijd om het goed te doen.”

Vestiging in Limburg

Ook de nieuwe vestiging in het Limburgse Ham wordt binnenkort omgetoverd tot een heus winterwonderland. Maar de bedoeling is dat het geen kopie van Dadizele wordt. “Een bewuste keuze”, klinkt het bij Marleen Theys, zaakvoerster van Floralux Ham. “We volgen het overkoepelende thema, dezelfde kleurcombinaties en ook het aanbod zal quasi identiek zijn. We geloven echter in de creativiteit van al onze medewerkers, het is dan ook veel leuker als ze zelf hun inbreng hebben in het creëren van de decors. We zullen elkaar ongetwijfeld inspireren.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier