'Fisherman' Eddy start nieuw leven in Zuid-Frankrijk: "Dit voelt aan als thuiskomen"

12/01/18 om 11:00 - Bijgewerkt om 15:31

Een kwarteeuw lang was hengelsportzaak Fisherman een vertrouwd gezicht in de Menenstraat, schuin tegenover supermarkt Delhaize. Daar komt de komende maanden verandering in, nu zaakvoerder Eddy Dupon (62) recent besliste om ermee op te houden. Vandaag start Eddy met een totale uitverkoop.

"Mogelijks duiken er nog kandidaat-overnemers op, maar dat is momenteel nog koffiedik kijken. Eens we totaal uitverkocht zijn en de werken aan onze villa in Zuid-Frankrijk achter de rug zijn, verhuis ik samen met mijn echtgenote Ghislaine en moeder Liliane (82) naar het Franse dorpje Campagne-sur-Aude, een dorpje van slechts 600 inwoners, gelegen in het departement Aude, op een kleine 1.200 km van hier. De definitieve verhuizing zal vermoedelijk iets zijn voor eind dit jaar, uiterlijk het voorjaar van 2019", vertelt Eddy. Vier jaar geleden kocht het koppel er een eigen stek die ze naar hun smaak verbouwden. Leven als God in Frankrijk komt op die manier wel heel dichtbij.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!