Filip Cuvelier verkoopt zijn Vijverhof na 33 jaar: "Ik kan met een gerust hart afscheid nemen"

01/06/18 om 16:00 - Bijgewerkt om 13:39

Menenaar Stéphane Fievez is de nieuwe eigenaar van restaurant-feestzaal het Vijverhof. De man achter het succesvolle Ice Mountain Adventure Park in Komen ziet in de mooie waterpartij de perfectie locatie voor zijn grootse plannen. Huidig zaakvoerder Filip Cuvelier runde meer dan 30 jaar 'zijn' Vijverhof. "De band met mijn personeel zal ik het meest missen", zegt hij bij zijn afscheid.

Poperingenaar Filip Cuvelier (53) was amper 21 toen hij in het Vijverhof begon. "Ik was net gehuwd en mijn schoonouders zocht een commerce. Dat was zo bij ons: als je trouwde, moest je een beetje commerçant in jou hebben", lacht hij. Filip, boekhouder van opleiding, werkte toen al mee in de zaak van zijn schoonouders en leerde koken in het vormingsinstituut. "Ondertussen sta ik niet meer achter de kookpotten, maar ik volg de samenstelling van de menu's nog altijd op de voet. Vooral de kwaliteit van de producten is voor mij essentieel."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!