Festival Dranouter dikt affiche aan met Tom Odell, Tourist LeMC, Dead Man Ray en Ertebrekers

Ertebrekers. © GF
Redactie KW

Acht nieuwe namen dikken de affiche van Festvial Dranouter verder aan. Tom Odell, Tourist LeMC, Dead Man Ray en Ertebrekers zijn de belangrijkste namen. De affiche krijgt daarmee stevig vorm.

Festival Dranouter had al een stevige affiche klaar met onder meer Black Box Revelation, Novastar, SX en Jasper Steverlinck.

Op de openingsdag krijgt het festival bezoek van Daan Stuyven en Rudy Trouvé die hun comeback met Dead Man Ray gewoon doorzetten in Dranouter. Een nieuw album is hangende, dus wie een glimp van dat nieuw werk wil horen kan deze zomer naar de Westhoek. Ze worden die dag vergezeld van het Zuid-Afrikaanse Ladysmith Black Mambazo en Tuuletar die bekend raakte door ‘Alku’, gebruikt in ‘Game of Thrones’, de bekende HBO-reeks.

Tourist LeMC.
Tourist LeMC.© GF

Op zaterdag mag Tourist LeMC zijn Antwerps loslaten op het West-Vlaamse publiek. Diezelfde dag mag Tom Odell de Kayam, het tweede grote podium, in lichterlaaie zetten wat met ‘Another Love’ zeker zal lukken.

Tom Odell.
Tom Odell.© GF

De West-Vlamingen kunnen na het Antwerps van Tourist LeMC op zondag terug hun eigen tongval gebruiken bij de doortocht van Ertebrekers. Een terugkeer dus voor Flip Kowlier die vorig jaar met ‘t Hof van Commerce zorgde voor het grootste feest van het festivalweekend. Diezelfde dag komen ook de Canadees Old Man Luedecke en de Nederlandse Wende langs.

Festival Dranouter vindt plaats van 2 tot en met 4 augustus. De ticketverkoop loopt en binnenkort rondt de organisatie de affiche af.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier