Feest voor alle kinderen van Stekelbees

De medewerkers van Stekelbees Hertsberge: Jolien Vanthournout, Larissa Huys, Stefany Tamsyn en Anneke Bockaert die al langs meedraait, hebben de omgeving van hun lokaal mooi versierd voor het feest van 20 jaar gemeentelijke opvang. De kinderen genieten volop. © (Foto PH)
Redactie KW

De gemeentelijke kinderopvang Stekelbees bestaat precies 20 jaar en dat wordt feestelijk gevierd. De kinderen op de verschillende opvangplaatsen worden verwend met frietjes, popcorn, ijsjes, snoepjes enz. De ouders krijgen straks ook een drankje aangeboden.

De verschillende plaatsen zijn feestelijk ingekleed en voorzien van extra animatie. In de namiddag komt het gemeentebestuur langs op de feestlocaties in Moerbrugge, Oostkamp, Hertsberge , Waardamme, Ruddervoorde en Baliebrugge.

Precies 20 jaar geleden is de naschoolse kinderopvang ook officieel van start gegaan met een busrit langs vier locaties van de Oostkampse kinderopvang. Het gemiddeld aantal kinderen dat in de naschoolse opvang wordt opgevangen is in de loop van die 20 jaar verviervoudigd: van 122 tot 533 kinderen per dag. Meer dan 3500 kinderen kwamen de voorbije 20 jaar naar de opvang.

(PH – Foto PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier