Exact 16 jaar na moord: foto Charlotte Van Walleghem verdwenen van graf in Staden

13/03/19 om 22:18 - Bijgewerkt om 22:17

De familie van de in 2003 vermoorde Charlotte Van Walleghem kreeg maandag een onaangename verrassing te verwerken bij een bezoek aan haar graf op de Stadense begraafplaats. Een granieten steen waarop een foto van Charlotte gegraveerd staat, bleek immers verdwenen. Zus Sarah Van Walleghem doet een oproep om de foto terug te bezorgen. Toeval of niet: Charlotte werd op 9 maart op 18-jarige leeftijd om het leven gebracht. Haar foto verdween bijna dag op dag 16 jaar later.

"Zaterdag was het 16 jaar geleden dat Charlotte overleden is", vertelt zus Sarah Van Walleghem. "Mijn vader trok zaterdagmiddag naar het kerkhof en toen was de foto nog niet verdwenen. Maandagmorgen wou hij controleren of de stormwind van zondag niets van het graf weggeblazen had. Tot zijn verbazing bleek de granieten steen waarin de foto van Charlotte gegraveerd is verdwenen. Samen met een gemeentearbeider heeft papa de buurt van het graf afgezocht, maar niks gevon...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!