Europawijk in Tielt steekt in een nieuw jasje en wordt officieel geopend

09/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 12:02

Wie met de wagen of fiets door de straten van de Europawijk reed, kreeg er in het verleden zeker al mee te maken: het manoeuvreren om de vele putten te ontwijken. De stad maakte er nu definitief komaf mee door het complete wegdek te vernieuwen. Vandaag wordt de vernieuwde Europawijk officieel geopend.

"De nood aan verfraaiingswerken was hoogdringend", vertelt Carine Dejonckheere, een van de trekkers van het Europawijkcomité. "We ijveren al jaren voor het herstellen en onderhouden van de wegen op onze wijk. Het resultaat mag er best wezen. De kinderen van de wijk hebben al hun rollend materiaal weer bovengehaald om op de nieuwe wegen te spelen. De hinder viel nog mee. De uitvoering van de werken was niet volledig zoals aangekondigd op de infovergadering van de stad en dat bracht dus de nodige verwarring. Echter stemt het eindresultaat tot algemene tevredenheid."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!