Elke stem voor Loes levert 1 euro op voor Kom op tegen Kanker

Loes Hostens met haar overleden echtgenoot Geert Coussement in juli vorig jaar. © EDB
Redactie KW

De Avelgemse brandstofhandelaar Mazout Service heeft een actie op poten gezet voor De Warmste Week van Music for Life. Bij iedere stem voor zaakvoerster Loes Hostens als Plato-ambassadeur Ondernemers 2018 schenkt het bedrijf 1 euro aan Kom op tegen Kanker. Loes verloor een jaar geleden haar man Geert aan een hersentumor.

Op 8 december is het precies één jaar geleden dat Geert Coussement – zaakvoerder van Mazout Service en echtgenoot van Loes Hostens – overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Sedertdien zet Loes de zaak voort, samen met haar team van tien medewerkers en bijgestaand door Lieve Theys van CET motoren.

In maart startte ik met een Plato-traject, een organisatie van Voka, waar haar echtgenoot haar nog voor had ingeschreven. Dit was zijn laatste verjaardagscadeau voor mij“, vertelt Loes. Tijdens de Plato-sessies komen een 15-tal ondernemers samen waar zelf gekozen thema’s aan bod komen en ervaringen worden gedeeld.” Ondertussen werd Loes geselecteerd als een van de drie finalisten voor Plato-ambassadeur Ondernemers 2018.

Daarom besliste Mazout Service om per stem die Loes ontvangt tussen 1 en 10 december 1 euro te schenken aan Kom op Tegen Kanker. “Dit goede doel hadden we ook al gekozen in 2016, toen een cheque van 1.500 euro werd overhandigd aan de organisatoren van de ‘Klassieker van het Goede Doel’. Toen zamelden we onder meer geld in voor de 1.000 km van KOTK.”

Stemmen kan nog tot en met 10 december via de link: www.voka.be/activiteiten/bal-van-plato-2017

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier