Eline Vinckier opent speciaalzaak Mimi Baby in Diksmuide

Eline Vinckier bij haar nieuwe zaak in de Generaal Baron Jacquesstraat in Diksmuide. © foto ACK
Redactie KW

Half maart opent Eline Vinckier (27) in de Generaal Baron Jacquesstraat 47 in Diksmuide de babyspeciaalzaak Mimi Baby. Eline, die in de Handzamestraat in Kortemark woont, werkte tot nu toe als opvoedster in Emelgem.

Nu breit de jonge mama, die zes maanden geleden dochtertje Lucille mocht verwelkomen, daar dus met een eigen babywinkel een vervolg aan. “Ik kreeg dit aanbod plots via een vriendin die dit wel iets voor mij vond”, vertelt Eline. “Mimi Baby heeft al winkels in Jabbeke, Tielt, Dessel en Latem. In samenspraak met de zaakvoerders komt de nieuwe zaak in Diksmuide. Ik mocht zelf een pand zoeken en vond die in de Generaal Baron Jacquesstraat, dé winkelstraat van Diksmuide. De omliggende winkeliers reageerden alvast enthousiast dat er een nieuwe winkel bijkomt in de volledige vernieuwde winkelstraat.”

Extra service

“Bij Mimi Baby Diksmuide, die op 16 maart opent, zal je terecht kunnen voor geboortelijsten, doopsuiker, geboortekaartjes, kleertjes en geschenkjes, maar ook uitzet en kamertjes. Wat ons ook uniek maakt, is dat we extra service aanbieden door gratis thuis te leveren. Verder hanteren we geen klassieke openingsuren en kan je bij Mimi Baby ook steeds terecht op afspraak”, aldus Eline Vinckier, die in bijberoep al enkele jaren bezig is met Fetou waarmee ze feestjes op maat, zoals huwelijken, babyborrels, verjaardagsfeestjes… organiseert. “Met Fetou ga ik zeker verder, want dit ligt volledig in de lijn van de winkel”, besluit Eline Vinckier. Je kan Mimi Baby Diksmuide ondertussen volgen via Facebook of een kijkje nemen op mimibaby.be waar je al een wenslijst kan aanmaken. (LTK)

Info: 0474 83 83 92 – eline@mimibabydiksmuide.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier