Einde van damesvoetbalploeg KFC Marke?

30/03/18 om 11:20 - Bijgewerkt om 15:10

Na een ruzie tussen trainer Frederiek Vanneste en Alain Lemahieu, verantwoordelijke van het Markse damesvoetbal, en een handgemeen tussen een speelster en Alains zoon in een café, hangt het voortbestaan van de damesvoetbalploeg van KFC Marke aan een zijden draadje.

Alles begon toen Alain Lemahieu zijn trainer en diens assistent op het appel riep om een en ander te bespreken. "Voor Frederieks komst haalden we 12 op 15 met goed voetbal. Sinds hij trainer is, haalde hij heel de ploeg door elkaar. Frederiek is nog een heel jonge trainer en heeft moeilijkheden om te luisteren naar mensen die meer ervaren waren zoals T2 Patrick Mareel en de vorige coach Michael Lemahieu (die door het vaderschap de combinatie met voetbal niet meer mogelijk achtte, red.). Daarnaast wilden we enkele dingen uitklaren zoals het feit dat er geen muziekboxen op training mochten meegenomen worden. We kregen immers klachten van buurtbewoners. We hadden dus zeker niet de intentie om Frederiek te ontslaan."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!