Eerste wellness voor baby's in West-Vlaanderen

23/03/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 22/03/18 om 12:37

Straks kunnen mama's en papa's met hun baby's en peuters naar de wellness, want op zaterdag 14 april opent Fabulous you de deuren in Sint-Eloois-Vijve. Gaëlle Deblanc en Evelien Vandenbogaerde pakken uit met dit nieuwe en toch wel unieke concept.

Evelien Vandenbogaerde is afkomstig uit Waregem en mama van Lewis (5), Jack (4) en Marilou (1). Gaëlle Deblanc komt uit Zulte en is de moeder van van Mathéo (1). "Wij zijn goede vriendinnen en al jaren buren in Desselgem", vertelt het duo. "Vorig jaar lazen wij over dit concept dat van start ging in Antwerpen. Wij trokken er samen met onze kinderen naartoe en daar rijpte het idee om met Fabulous you van start te gaan. Wij legden onze plannen voor aan enkele gynaecologen en kinderartsen en omdat ook zij gewonnen waren voor onze plannen, hebben we nu de stap gezet. Wellbeing is aan een serieuze opmars bezig en niet alleen omdat steeds meer mensen er zich bewust van worden dat ze daar echt nood aan hebben. Niet...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!