Eerste outdoor bootcamp lokt zeventig sportievelingen naar Harelbeke

Redactie KW

Met zeventig waren ze voor de eerste outdoor bootcamp georganiseerd door Fitcoach. De groep was zo groot dat organisatoren Virgil Ergo en Annelies Valepyn elk een helft van de aanwezigen onder hun hoede nam. Onder de enthousiastelingen heel wat vrouwen.

Het was fris aan de Finse piste naast het Forestierstadion en dat was maar goed ook. Annelies en Virgil zorgden er met hun enthousiasme voor dat de temperatuur snel steeg. Wie de intensiteit van de oefeningen niet kon volgen, deed dat op zijn of haar tempo. “Het moet uiteraard leuk blijven, daarom hoeft bij ons zeker niemand boven zijn mogelijkheden te gaan”, vertelt Virgil. “De oudste deelnemers zijn trouwens 67 en 69, schitterend toch!”

Benny en Sabrina zakten met hun twee dochters speciaal af uit Deinze. Sabrina: “Ik sportte vroeger al bij Annelies en bovendien zijn onze dochters echte sportbeesten. Daarom wilden we de bootcamp niet missen. Sommige oefeningen vonden we lastig maar dit was zo leuk dat we elke zaterdag naar Harelbeke zullen komen”.

“Dit koppel weet hoe mensen mee te sleuren in hun enthousiasme”, glimlacht deelneemster Petra Delva (50) uit Izegem. “Mijn man en ik missen ‘s morgens nooit de filmpjes die zij op Facebook posten. Daarin geven Annelies en Virgil een 7 minuten durende workout. Bovendien dragen wij ondertussen de positieve gevolgen van hun voedingsadvies.”

(Dominique Vandenberghe – foto LOO)

Vanaf nu kan je voor 5 euro elke zaterdag om 10u terecht voor een bootcamp aan het Forestierstadion.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier