Eerste namen Melkrock bekend: Spinvis, Jaguar Jaguar, Mooneye en Crayon Sun spelen in Tielt

© Wouter Meeus
Dries Bernaert

De 22ste editie van Melkrock vindt plaats op zondag 11 augustus vanaf 14 uur op het recreatiedomein Watewy aan de Hondstraat in Tielt. De organiserende vzw Heelal gaf nu al de eerste vier namen vrij: Spinvis, Jaguar Jaguar, Mooneye en Crayon Sun.

Spinvis is het pseudoniem van de Nederlandse artiest Erik de Jong. Spinvis is bekend van songs als Voor Ik Vergeet, Bagagedrager, Oostende en Kom Terug. Op Melkrock speelt Spinvis een set met full band.

Jaguar Jaguar bracht een eerste EP uit in 2018 en wierp hoge ogen in De Afrekening van StuBru met de single So Long. Jaguar Jaguar speelde tot dusver in een uitverkochte AB club en een bomvolle Trix in Antwerpen.

Mooneye, de band rond de West-Vlaamse singer-songwriter Michiel Libberecht, won De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met zijn vorige groep Mickey Doyle was de man met de gouden stem twee jaar geleden tevens de winnaar van de tiende editie van de Melkrock Rally.

Crayon Sun is de nieuwe psychstonerbluesband rond Aldo Struyf (Mark Lanegan Band, ex-Millionaire) en Big Dave (The Electric Kings). Een stevige en vette live act.

Meer namen volgen binnenkort. De ticketverkoop van Melkrock start op 1 mei om 11 uur. Info: www.melkrock.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier