Eerste fase verkaveling Duinenkerkje verkoopt vlot

29/12/17 om 15:16 - Bijgewerkt om 15:16

De verkoop is gestart van de verkaveling Duinen, een nieuw project met 87 woningen in de hoek van de Nieuwpoortsesteenweg en de Emiel De Smitlaan, tegen Raversijde. De 'verkaveling-Coppin', zoals ze vroeger werd genoemd, is omstreden omdat de open ruimte rond het Duinenkerkje wordt aangesneden. "Maar precies door deze verkaveling zullen de omliggende 11 hectare nu ten volle als natuurgebied worden benut", zegt verkavelaar Nicolas Van Ravels. Omwonenden reageren verdeeld.

De verkoop van een eerste fase van de verkaveling, 21 gezinswoningen met tuin, is sinds enkele weken gestart. De voorbereidende grondwerken de aanleg van riolering en wegenis zijn bezig. "De verkaveling is in totaal 3,7 hectare groot en omvat elf zones met grondgebonden sleutel-op-de-deurwoningen, in totaal goed voor 87 woningen. Vooraan, parallel met de Nieuwpoortsesteenweg, is ook nog ruimte voorzien voor meergezinswoningen, maar die worden pas in de toekomst gerealiseerd", aldus Nicolas Van Ravels, die het project realiseert met zijn firma's Corbeau Vasgoedontwikkeling en verkoopkantoor Acta Vastgoed.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!