Eén jaar Heule Mart: wat brengt de toekomst?

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/01/18 om 13:54

Begin februari zal het een jaar geleden zijn dat 'Eule Mart' op poten werd gezet. Op zaterdag 6 januari, Driekoningen, moest een volgende editie plaatsvinden, maar die werd op de valreep afgeblazen. "Maar op 3 februari zijn we er weer", stelt initiatiefnemer Thomas Arickx gerust. "We denken wel na hoe we het in de toekomst gaan aanpakken."

De eerste Eule Mart, een speelse spelling voor Heule Markt, vond bijna een jaar geleden plaats in de gebouwen van het vroegere staalbouwbedrijf De Meester, waar creatieve ondernemers onder de koepel 'Muster' allerlei activiteiten ontplooien. Ook Eule Mart moest in die lijn liggen: niet zomaar een markt maar een 'creatief dorp' met allerlei (kinder)animatie waar je ook iets kon drinken of een kleinigheid eten. Initiatiefnemers waren drie jonge Heulenaars: Thomas Arickx (die onder meer ook Heule Duivelt organiseert), Olivier Marescaux (verantwoordelijke van de Kortrijkse Stadsboerderij) en Arn...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!