Dust Bunnies worden Dust Kitties en bieden nu ook massages aan: "Klanten willen het pikanter"

23/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 22/11/18 om 12:19

Cecylia Cociuba heeft grote plannen met haar veel besproken Dust Bunnies, de dames die in lingerie, topless of zelfs geheel naakt komen poetsen. Vanaf volgend jaar wordt het concept omgedoopt tot Dust Kitties. "De katjes zijn wat stouter dan de konijntjes", lacht Cecylia. "De dames zullen werken in latex pakjes en op algemeen verzoek zullen ook massages tot de mogelijkheden behoren."

De lancering van de Dust Bunnies, die schaars gekleed of zelfs naakt bij u thuis of op kantoor komen poetsen, deed enkele maanden geleden behoorlijk wat stof opwaaien. De 'reguliere' poetsvrouwen vonden dat zoiets het imago van hun job naar beneden haalt. Vrouwengroeperingen en feministische politici waren van oordeel dat het initiatief vrouwonvriendelijk is én de vrouw in de rol van louter een lustobject plaatst. Een seksuoloog vroeg zich dan weer af of er wel voldoende veiligheidsgaranties waren ingebouwd voor deze poetsdames die bij naar verwachting opgewonden mannen over de vloer komen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!