Dust Bunnies worden Dust Kitties en bieden nu ook massages aan: “Klanten willen het pikanter”

Cecylia Cociuba gaat ook zelf de baan op als Dust Bunny. © PDV
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Cecylia Cociuba heeft grote plannen met haar veel besproken Dust Bunnies, de dames die in lingerie, topless of zelfs geheel naakt komen poetsen. Vanaf volgend jaar wordt het concept omgedoopt tot Dust Kitties. “De katjes zijn wat stouter dan de konijntjes”, lacht Cecylia. “De dames zullen werken in latex pakjes en op algemeen verzoek zullen ook massages tot de mogelijkheden behoren.”

De lancering van de Dust Bunnies, die schaars gekleed of zelfs naakt bij u thuis of op kantoor komen poetsen, deed enkele maanden geleden behoorlijk wat stof opwaaien. De ‘reguliere’ poetsvrouwen vonden dat zoiets het imago van hun job naar beneden haalt. Vrouwengroeperingen en feministische politici waren van oordeel dat het initiatief vrouwonvriendelijk is én de vrouw in de rol van louter een lustobject plaatst. Een seksuoloog vroeg zich dan weer af of er wel voldoende veiligheidsgaranties waren ingebouwd voor deze poetsdames die bij naar verwachting opgewonden mannen over de vloer komen.

Schandalig

Cecylia Cociuba laat zich echter niet uit het lood slaan door deze commentaar. Ze is vooral blij met al die aandacht voor haar bedrijfje. “Ook vanuit Polen, mijn land van herkomst, krijg ik veel negatieve commentaar. Vooral van vrouwen die vinden dat ik het land te schande maak. Dat zijn dan vooral vrouwen die problemen hebben met erotiek en sensualiteit”, zegt Cecylia. “Ze kleden zich nooit vrouwelijk, ontzeggen hun man veel en zijn dan jaloers…”

Cecylia is dan wel zaakvoerster, ze gaat ook zelf en met veel plezier en overtuiging op pad voor de erotische schoonmaakbeurten. “Ik heb zelf een erg erotische, sensuele ingesteldheid en het is dus ook een manier om mij te uiten.”

Opwindend spel

Daarnaast zijn er nog drie dames die voor Cecylia werken als Dust Bunny. “Die vrouwen doen dat zeker niet louter voor het geld. Het zijn zelfbewuste vrouwen, met een hoger diploma zelfs. Ze ervaren het als een opwindend spel en vinden de aandacht van een man tijdens het poetsen ook wel spannend. Die dames zijn getrouwd of hebben een partner, maar ze kunnen dit binnen hun relatie een plaats geven.”

“Een van onze klanten laat zich graag twee uur vastbinden terwijl we poetsen”

Cecylia heeft de werking nu een tijdje kunnen evalueren en heeft besloten om het concept wat bij te sturen. “De Dust Bunnies gaan we vanaf volgend jaar omdopen tot Dust Kitties“, zegt ze trots. “De katjes worden wat stouter dan de konijntjes. We merken dat daar wel vraag naar is. Het is opmerkelijk hoe de meeste klanten gaan voor de volledig naakte formule en dus bereid zijn het hoogste tarief te betalen. Als ik met mijn bedrijf wil groeien, is het noodzakelijk om het allemaal wat pikanter te maken. Anders dreig ik klanten te verliezen. Binnenkort doe we een fotoshoot voor op de website en daarin zullen ook de latexpakjes te zien zijn die de Dust Kitties zullen dragen.”

“Het zal vooral een erotische ervaring blijven en geen seksuele, maar we zullen, op algemeen verzoek van de klanten, toch iets verder gaan. Zo zal lichamelijk contact nu wel tot de mogelijkheden behoren. De dames zullen de klanten kunnen plezieren met de handen en ook massage is mogelijk. Maar daar trekken we wel de grens. Hiermee komen we tegemoet aan een vraag die steeds luider klonk bij de klanten. En ik heb er vertrouwen in dat iedereen die grenzen ook zal respecteren.”

Extra dames gezocht

Cecylia is intussen nog altijd op zoek naar bijkomende dames om bij haar aan de slag te gaan want de vraag is intussen heel wat groter dan wat ze kan aanbieden. “Ik krijg telefoons van over heel het land, maar daarvoor heb ik natuurlijk ook voldoende dames nodig. En ik zoek ook nog mannen want we willen een project uitwerken met een sensuele kok om de dames te plezieren.”

Of de klanten soms ook erg speciale wensen hebben, vroegen we tot slot aan Cecylia. “De klanten mogen de kleur van de lingerie kiezen, de schoenen met hoge hakken en dergelijke meer. Ik heb ook een klant die zich graag voor twee uur laat vastbinden op een stoel terwijl er gepoetst wordt. Maar ik ken ook een koppel, man en vrouw, dat samen geniet van het kijken naar naar een erotische poetsbeurt.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier