Duivelspark in Wevelgem neemt vliegende start

14/06/18 om 21:47 - Bijgewerkt om 21:46

Een opwarmertje. Dat was de bedoeling van de opening van het Duivelspark. Een opwarmertje voor het echte werk, te beginnen maandag met België-Panama. Uiteindelijk kwam al meteen een paar honderd man op donderdagnamiddag naar 't Park.

Duivelspark in Wevelgem neemt vliegende start

Het gros om de sfeer al eens op te snuiven, enkelen om daadwerkelijk de openingsmatch te volgen. De sfeer zat er onmiddellijk in, mede door DJ Maddis die voor en na de wedstrijd voor de nodige beats zorgde. De start van een maand voetbalfeest hebben de organisatoren alvast niet gemist. Kers op de taart was de verslaggever ter plaatse, Brecht Surmont.

"Onze Man van Kazan", als cameraman aan de slag op het WK in Rusland, zal telkens zijn impressies geven over het verloop van het kampioenschap en hoe de lokale bevolking dat beleeft. Als de wedstrijd Rusland tegen Saoedi-Arabië al voor zoveel sfeer zorgt, dan belooft dit voor het vervolg.

(SLW)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!