Drie zussen trouwen op dezelfde dag

Redactie KW

Drie Oostendse zussen gaven vrijdag tegelijkertijd hun jawoord.

De familie Serevens vierde vrijdag drie keer feest. Tamara, Jennifer en Bianca Serevens, dochters van Melody Makers-boegbeeld Jean-Pierre, trouwden alle drie tegelijk met hun respectieve partner. Ze leerden hun partners stuk voor stuk kennen in de muziekvereniging zelf. Papa Jean-Pierre leidde de trouwpartijen in goede banen.

Drie zussen trouwen op dezelfde dag

“Het groepsgevoel in onze familie is belangrijk. Met de Melody Makers repeteren we elke week met om en bij de 70 leden. Dat alleen vergt al aardig wat organisatie. Zelfs het vrijgezellenfeest was op elkaar afgestemd. Donderdagavond werden de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden. Het trouwfeest zelf belooft groots te worden. Meer dan 100 vrienden, familieleden en sympathisanten van de Melody Makers zijn zo op vrijdag 15/05/15 naar het stadhuis gekomen om hier om 15.15 uur drie keer het jawoord te horen. De keuze voor die datum was uiteraard bewust”, lacht Jean-Pierre Severens.

Vrijdagavond staat er nog een exclusief feest in restaurant Charles Lindbergh op het programma. Vorige week vrijdag stapten ook al twee zussen uit Vlamertinge op dezelfde dag in het huwelijksbootje, toen met twee buurjongens.

(MF – Foto’s RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier