Dorine Vierstraete: "Een glimlach op een slechte dag maakt zoveel goed"

29/12/17 om 14:30 - Bijgewerkt op 28/12/17 om 13:24

Dorine Vierstraete prijst haar team wanneer haar wellness- en schoonheidsinstituut Sense of Beauty wordt gelauwerd als het beste van Vlaanderen. Maar de appreciatie voor deze sterke madam gaat verder dan het ondernemerschap. Haar leven en carrière tellen een aantal tegenslagen waar een mens serieus van gaat wankelen. Dorine leeft, werkt en geniet bewust. "Mijn perfectionisme heeft gelukkig ook een bourgondisch kantje", lacht ze.

"Dorine is vast te bescheiden geweest", vertelt haar man Filip Vanderschelden na het gesprek via mail. "Nadat ze een bloeiende zaak had opgebouwd in Gullegem werd haar alles afgenomen door haar ex en moest ze in Kortrijk in 2004 van nul herbeginnen. Ondertussen, tijdens de scheiding, kreeg ze borstkanker die ze overwon. En begin 2015 kwam aan het licht dat ze al vier jaar voor vele tienduizenden euro's werd opgelicht door haar vaste bediende die achteraf een beroepsoplichtster bleek te zijn."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!