Discover 2019 wil Europahal in Tielt doen daveren

11/11/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 12/11/18 om 12:29

Wie op oudejaarsavond zin heeft in een stevig feestje is zoals elk jaar in de Europahal aan het juiste adres. De doorgewinterde horecadieren Sander Vuylsteke, Laurent Dobbelaere en Jonas Desmet willen met Discover 2019 hét nieuwjaarsevenement van Tielt en omstreken aanbieden.

Discover 2019 wil Europahal in Tielt doen daveren

Jonas Desmet (links) en Sander Vuylsteke willen samen met Laurent Dobbelaere van Discover 2019 een succes maken. © Foto WME

De Europahal is al járen het perfecte toneel om het voorbije jaar met de nodige toeters en bellen uit te zwaaien en dat zal ook op 31 december 2018 niet anders zijn. De voorbije drie jaar organiseerde vriendengroep De Poulins telkens een spetterend eindejaarsfeestje, nu nemen Sander Vuylsteke (28), Laurent Dobbelaere (31) en Jonas Desmet (31) de fakkel over.

Sander en Jonas runnen samen Pièce Unique en De Keet in Tielt, Laurent is dan weer de man achter café Lugano en De Rysselende Molen in Pittem. "Samen hebben we al 25 horecajaren op de teller", stelt Sander.

Jaarlijkse traditie

Eind december organiseert het trio de eerste editie van Discover 2019. "We behouden het concept van het ondertussen bekende Fin de l'Année, maar willen er een extra mooi randje aan geven. We tillen de klank- en lichtshow naar een hoger niveau en zorgen ook voor enkele special effects."

Ook de drankenkaart wordt uitgebreid. "Naast de traditionele frisdranken, bier en witte wijn zal je bij ons ook kunnen genieten van bijvoorbeeld een Kasteel Rouge of een Somersby. Die dranken slaan nu eenmaal aan bij de huidige generatie fuifgangers en wij luisteren naar onze potentiële klanten", knipoogt Sander.

Delen

"We houden de toegangsprijs bewust op 50 euro, ons feest moet voor iedereen betaalbaar zijn"

De promotie loopt ondertussen als een trein en doet het beste vermoeden. "We plafonneren de capaciteit op 2.000 mensen en zetten fel in op veiligheid. Security aan de deur, stewards in de zaal... Het is onze ambitie om van Discover een jaarlijkse traditie te maken, dus laten we niks aan het toeval over."

Boterkoeken

De dresscode is wederom avondkledij en een vijftal dj's uit eigen regio zorgen voor de nodige sfeer. "MagiK, Kr'stf, Just Jeff en Impulz. De toiletten en vestiaire houden we bewust gratis en om 4.30 uur zijn er boterkoeken om de eerste honger te verdrijven."

De champagne- en cocktailbar zijn betalend. "Maar ook daar houden we de prijzen bewust aan de lage kant, net zoals de algemene toegangsprijs. Die behouden we op 50 euro, zodat Discover 2019 voor iedereen betaalbaar is", klinkt het tot slot.

(PVH)

Kaarten zijn te koop in Pièce Unique, De Keet, Lugano en via de Facebookpagina 'Discover 2019'.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!