Dienst personeel verhuist naar Brugse Vrije

16/01/18 om 19:00 - Bijgewerkt op 17/01/18 om 09:49

Op de eerste verdieping van dit gebouw waren immers heel wat ruimtes vrijgekomen toen de diensten bevolking en burgerlijke stand hun intrek namen in het Huis van de Bruggeling aan het Brugse station, in oktober 2016.

Dienst personeel verhuist naar Brugse Vrije

De stedelijke dienst Personeel & Organisatie van de stad Brugge verhuist van de Ridderstraat naar het Brugse Vrije op de Burg. De verhuizing van de dienst duurt drie dagen en moet tegen woensdagavond klaar zijn. Vanaf donderdag kan men voor alle personeelszaken terecht op de nieuwe locatie. Stadsmedewerkers kunnen er aan de balie eerstelijnsvragen stellen over hospitalisatieverzekering, lidmaatschap van Sodibrug, trein- of busabonnement, selectie- en aanweringsprocedures. Bovendien kunnen alle medewerkers een afspraak maken met hun dossierbeheerder. Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om zoveel mogelijk dossiers te digitaliseren.

Elke medewerker zal er een eigen locker hebben en beschikken over een eigen laptop en headset. Zo kunnen ze bijvoorbeeld telkens aan een andere desk en naast een andere collega zitten. De lokalen werden opgefrist, de netwerkbekabeling werd vernieuwd en overal werd wifi voorzien. De verlichting werd vervangen door energiezuinige LEDs.

(SR)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!