Derde editie van Kerstdrink@Pottelberg zamelt 5.000 euro in voor het goede doel

23/12/18 om 17:44 - Bijgewerkt om 17:43

Op 13 december organiseerden vzw De Pottelberg en bedrijvenzone Ter Doenaert de derde editie van de kerstdrink@Pottelberg ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel.

Derde editie van Kerstdrink@Pottelberg zamelt 5.000 euro in voor het goede doel

Alle opbrengsten van het hele gebeuren waren dit jaar ten voordele van 2 goede doelen, namelijk G-Voetbal en De Sprong uit Kortrijk. G-voetbal is een vereniging met als doel kinderen met een beperking hun favoriete sport voetbal te laten beoefenen. De Sprong is een school voor buitengewoon onderweg voor kinderen met een licht verstandelijke vertraging of leermoeilijkheden.

Meer dan 40 bedrijven van de zones leverden een kleine bijdrage om op die manier samen een mooie som in te kunnen zamelen. 's Middags was iedereen welkom op de parking van de kantoorsite D-one voor klaaskoeken met chocolademelk, 's avonds werd een gezellige kerstdrink georganiseerd met een hapje en een drankje.

De opkomst overtrof opnieuw alle verwachtingen, want er werden in totaal meer dan 500 gasten verwelkomd. "We zijn trots mee te kunnen delen dat we zo op een dag tijd 5.000 euro ingezameld hebben", aldus de organisatoren Jo Vandenbulcke van Puntgaaf, Mieke Vermeire van Futurn en Michaël Soetens van handelscomité Pottelberg.

(Peter Van Herzeele/foto GF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!