Deborah Depoorter uit Dadizele start Studio Wall-It

© (Foto JS)
Redactie KW

Met Studio Wall-It startte de Dadizeelse Deborah Depoorter deze maand een nieuw bedrijfje in bijberoep op. “Al jaren ben ik gepassioneerd door het schilderen van leuke figuren op muren.”

“Na de geboorte van het kindje van mijn broer bracht ik voor het eerst tekeningen aan in de kinderkamer. Het resultaat was tof en van het een kwam het ander”, opent Deborah Depoorter, die lesgeeft in Brugge binnen het buitengewoon onderwijs. Ze nam inmiddels al verschillende muren van vrienden onder handen. “Doordat ik vaak lovende commentaren kreeg, besloot ik om een eigen zaak op te richten.”

voorkeur voor toilet

De Dadizeelse krijgt vooral vragen binnen om striphelden, Disneyfiguren of andere leuke opschriften in kinderkamers te schilderen. Haar voorkeur gaat echter uit naar één specifieke ruimte in een woning: het toilet. Ook in het toilet in haar eigen woning leefde ze zich al creatief uit. Boven de wc-pot staat een leuke tekening met daarrond verschillende wc-rollen. “Vrienden die hier over de vloer komen, gaan hier graag naar het wc. Het toilet is toch een plaats waar iedereen graag tot rust komt.”

Deborah maakt niet enkel ontwerpen voor kinderkamers of toiletten. “Elk ontwerp kan op maat gemaakt worden voor elke ruimte. Het belangrijkste is dat iedere muurschilderij uniek is. Ik schilder nooit twee keer hetzelfde ontwerp.” (BF)

Info: www.studiowall-it.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier