De Warmste (K)week levert minstens 4.000 euro op voor Pleegzorg West-Vlaanderen

Henk en Nathalie organiseerden de Warmste (K)Week ten voordele van Pleegzorg West-Vlaanderen. © KDS
Redactie KW

Het evenement ‘De Warmste (K)week’ dat op 18 november in De Warande werd georganiseerd door de familie Vandeginste heeft voorlopig 4.000 euro opgeleverd ten voordele van Pleegzorg West-Vlaanderen.

“Het was een heel sfeervolle avond. We gokken dat er een 350-tal bezoekers zijn langsgekomen. We zijn heel tevreden”, zegt Henk Vandeginste, die het evenement organiseerde samen met zijn vrouw Nathalie en hun (pleeg)kinderen. Het koppel vierde hiermee ook zijn 25ste huwelijksverjaardag. In plaats van een groot feest waar zij in de belangstelling zouden staan, kozen ze voor een benefiet ten voordele van het goede doel.

“We zijn zelf al meer dan 20 jaar pleegouders en weten dat de centen broodnodig zijn”, zeggen ze. “Tijdens het evenement hebben we wel onze openingsdans Hijo de la Luna van Mecano nog eens overgedaan. Binnenkort gaan we naar Domein Puyenbroeck in Wachtebeke om ons eindbedrag bekend te maken. Daar mogen we ook een plaatje aanvragen. Nathalie en ik hadden gedacht aan onze openingsdans, maar de jeugd is er niet zo’n fan van”, lacht Henk. “Dat moeten we dus nog bespreken tijdens onze wekelijkse familieraad.”

Wie de actie van de familie Vandeginste alsnog wil steunen, kan een vrije bijdrage storten via BE82 7380 3396 4368. Op de foto zien we Henk Vandeginste en Nathalie Pinoy bij het gezellige kampvuur. (nvh – foto KDS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier