De Verdebar is klaar voor het tweede pop-upseizoen in Jabbeke

13/04/18 om 13:00 - Bijgewerkt om 11:14

Pop-up Verdebar komt er ook deze zomer terug aan. Vanaf 7 juni wordt de gezellige locatie langs de Krauwerstraat terug zomers en druk bevolkt. Wie nu al de zomerkriebels wil voelen, kan alvast al terecht op de 90's party op zaterdag 14 april in het Vrije Tijdscentrum Jabbeke.

Kurt Quicke en Cathy Steelandt waren vorig jaar de initiatiefnemers van een heuse pop-upbar te Jabbeke. "Het idee was er om in de zomer eens iets te doen voor de Jabbekenaars en om deze gemeente wat nieuw leven in de blazen. Kurt kocht dan maar een container aan en we richtten deze in als zomerbar,''zegt Cathy Steelandt. "Het is een pop-upgegeven omdat dit niet onze hoofdjob is", legt ze uit. "We zijn alle drie zelfstandig en we gaan zelf eens graag uit en maken graag wat plezier. Dat is ook het uitgangspunt van de Verdebar", vult Valerie Finaut, die er eigenlijk halfweg vorige zomer al bijkwam.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!