De Mol-deelnemer Martijn Loosvelt uit Ooigem: "Een van de mooiste ervaringen in mijn leven"

15/03/19 om 07:20 - Bijgewerkt om 19:22

Sinds zondag weet iederéén in Ooigem en omstreken wie Martijn Loosvelt is. De 23-jarige kandidaat van De Mol sprong meteen in het oog bij de start van de nieuwe reeks. Hij krijgt dan ook heel wat leuke reacties. "Ik trok op skireis naar Oostenrijk en moest onderweg de hele tijd berichtjes beantwoorden: geweldig!"

"Het is de max, hé! Spannend ook. Ik kan al niet wachten tot de volgende aflevering", grijnst Martijn Loosvelt. De 23-jarige Ooigemnaar beleeft ook nu duidelijk evenveel plezier als tijdens de opnames van De Mol eind vorig jaar. De zoon van Geert Loosvelt en Katelijn Callewaert is in het dagelijkse leven facility assistant voor de firma Freestone Group. Zondag heeft ongetwijfeld half Vlaanderen zich afgevraagd wat die job precies inhoudt. "Ik maak deel uit van een facilitair team, waarbij ik een soort medium ben tussen de architect, de bouwheer en een bedrijf. Zo werk ik momenteel bij Daikin in Oostende, dat zijn bureaus stript en renoveert. Ik moet er mee voor zorgen dat die mensen tijdelijk ergens kunnen werken en dat gaat heel breed, van toiletten tot parking. In het zomerseizoen regelen we dan modulaire gebouwen, een soort containers, voor de extra seizoensarbeiders."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!